Meny Lukk

Club Ladder samt påmelding til tenniscamp

Club Ladder

Styret vurderer om vi skal ta i bruk Club Ladder. Dette er et system for å arrangere tenniskamper mellom spillere på omtrent samme nivå. 

For Golia Tennisklubb vil det bare være aktuelt å benytte Club Ladder i utesesongen siden vi har få ledige timer i bobla. Vi ønsker tilbakemelding fra dere medlemmer om dette er noe dere ønsker før vi bestemmer oss. Dere kan lese mer om Club Ladder og gi tilbakemelding her.

Ledige plasser på tenniscamp i skoleferien

Vi arrangerer tenniscamp den første og den siste uka i skoleferien. Vi har camp for barn/juniorer på dagtid (kl. 9-15) og for voksne om ettermiddagen/kvelden (kl. 17-19). Mer informasjon og påmelding finner dere her.

Voksenkurs for nybegynnere

Vi planlegger å starte et nytt voksenkurs til høsten og har noen ledige plasser. De som er interessert kan melde interesse ved å sende mail til post@goliatk.no.