Meny Lukk

Time i bobla kommende innesesong

Alle som ønsker en fast bobletime kommende innendørssesong må gi tilbakemelding om dette senest 24. august. Send e-post til post@goliatk.no. Dette gjelder både dere som har hatt bobletime forrige sesong og dere som ikke har hatt det.

Pris for hele innesesongen er kr. 6000,- for medlemmer (kr. 200,- pr. time). Enkelte timer sent på kvelden leier vi ut til halv pris (bl.a. man-tors kl. 22.00). Det er spesielt stor etterspørsel etter timer mellom kl. 17.00 og kl. 21.00 mandag-torsdag, og vi oppfordrer pensjonister og andre som har mulighet til å spille på formiddagen/dagtid til å gjøre det. Fra og med kommende sesong vil vi også tilby redusert pris på formiddagene i ukedagene.

Planen er å sette opp bobla lørdag 21. september slik at den kan tas i bruk fra uke 39. Innesesongen varer til bobla tas ned igjen i slutten av april 2020. Se for øvrig annen nyhet om påmelding til bobledugnaden.