Meny Lukk

Avlysning av voksenkurs

Styret følger fortløpende med på hva som kommer av føringer vedrørende innskjerping av smitteforebyggenende tiltak. Vi må dessverre forberede alle medlemmer på at det fra imorgen heller ikke vil bli mulig å spille tennis for voksne over 20 år i bobla på faste timer og booking.

Flere klubber har allerede iverksatt slike tiltak. Vi vil gjerne avvente om tennisforbundet anser tennis for å kunne behandles annerledes og kommer med egne retningslinjer i morgen, men Idrettsforbundet har i dag stengt alle idrettsanlegg for voksne over 20 år, se https://www.idrettsforbundet.no/…/covid-19-nye-krav…/

Tidligere har vi meldt at på grunn av innstrammingene fra Oslo kommune sist fredag, har styret besluttet at alle voksenkurs avlyses fra og med mandag 9. november.

Vi vil sjekke med Tennisforbundet og avvente nærmere presiseringer mht faste timer og booking.

Trening for barn og ungdom fortsetter. Styret beklager dette- men vi vil være aktivt opptatt av at alle skal få spilt tennis så sant det lar seg gjøre. Følg med på FB, kurssidene og hjemmesiden for oppdateringer.

For styret

Anne Marstrander-Berg