Meny Lukk

Åpner for kurs til og med 10. klasse

Etter flere uker med total nedstenging kan vi nå glede oss over at Rasmus er tilbake på banen. Han holder kurs for alle barn og ungdommer fra 1. til og med 10. klasse. De eldre ungdommene og alle andre medlemmer må dessverre smøre seg med tålmodighet i påvente av at myndighetene åpner opp ytterligere

Som en liten kompensasjon for Korona-lockdown ønsker klubben å og et tilbud til alle klubbens medlemmer i aldersgruppen 3. klasse til og med ungdomsskolen om ekstra tennistimer med Rasmus. Det er ikke noen betingelse at ungdommene går på kurs fra før. Vi tenker dette bidrar til at de som ikke går på kurs får spille tennis. Vi starter opp på torsdag fra kl. 18-19 og fredag 17-18 denne uken (uke 5). Påmelding både på epost til rasmus.andersson@goliatk.no og vipps til 20740 (Klubbhuset Golia tennisklubb) på kr 75,- med navn på ungdommen.

Det er kjøpt inn en automatisk spritdispenser som står rett etter inngangen til bobla. Alle må sprite av hender ved inngangen. I tillegg bør det bestrebes at barna holder mest mulig avstand fra hverandre under trening. Rasmus vil naturlig nok stå litt mer på avstand under treningene, og det håper vi barna respekterer.

Klubben har fått refundert deler av utgiftene forbundet med nedstengingen. Dette skal komme medlemmene til gode og vi vil refundere innbetalingene for kurs og baneleie, med fratrekk på vårens innbetalinger.

Det vil bli avholdt tennis-camp i skolens vinterferie fra 3. klasse og opp til og med 10. trinn. Påmelding blir snart lagt ut, så følg med på hjemmesidene. På grunn av Covid-situasjonen vil antall deltagere være begrenset sammenlignet med tidligere år.

Invitasjon til sommercampen vil bli sendt ut etter vinterferien.

Vi minner også om årsmøtet, som i år avholdes digitalt, den 17. mars. Invitasjon blir sendt ut snart.

I mellomtiden kan vi alle følge med på Australia Open! https://ausopen.com