Meny Lukk

Booking av baner og Matchi

For å kunne benytte banene i utesesongen trenger du å ha opprettet en Matchi-bruker som har knyttet seg til klubben. Brukeren må du opprette selv på matchi.no.

For at brukeren skal koble seg til klubben må følgende informasjon på din Matchi-profil stemme EKSAKT med det vi har registrert på deg i klubben når det gjelder:

  • Epostadresse
  • FULLT navn

NB! Vi gjør oppmerksom på at NIF som standard oppdaterer vårt medlemsregister med navnet som er registrert i folkeregisteret.

Den informasjonen vi har lagret om deg kan finne i epostene du får fra oss, for eksempel epost om dugnad sendt 17. april i år. Epostadressen vi har registrert er selvsagt den du får eposten på og øverst i eposten finner du fullt navn slik det er registrert hos oss. Etter norsk standard er det kun det siste navnet som regnes som etternavn.

Skulle du ønske å endre epostadressen vi sender mail på, gjør du dette selv i Matchi.

Vi gjør for ordens skyld også oppmerksom på at klubben ikke lenger har mulighet til å endre navnet du er registrert på ettersom Matchi blir synkronisert med NIF sine systemer (som igjen synkroniserer seg til folkeregisteret).

Dersom dere har registrert flere medlemmer på samme epostadresse, send oss informasjon om hvem det gjelder og hvilken epostadresse dere ønsker å benytte til booking@goliatk.no

Hvordan du kan booke bane i Matchi, finner du i menyen under Baner / Slik booker du i Matchi